Telefonnummer: 0771 77 78 78

Kampanj BrandskyddsbesiktningBrandskyddsbesiktning till kampanjpris


Brandskyddsbesiktningen är grunden för det systematiska brandskyddsarbetet (SBA). Vid en besiktning av brandskyddet dokumenteras fastighetens svaga punkter så att ni kan identifiera och åtgärda brandriskerna. Besiktningen genomförs av en brandtekniker som går igenom fastighetens allmänna utrymmen som exempelvis trapphus, källare, förråd, soprum och vind. Besiktningen tar normalt ca 2-3 timmar och det är ett utmärkt tilfälle att lära sig mer om brandskyddet i den egna fastigheten.
 

Rapporten beskriver befintligt brandskydd i text och med bilder från fastigheten samt ger förslag till förbättringar i brandskyddet som ni kan genomföra. Allt dokumenteras för enkel uppföljning. Ni får tips och konkreta förslag på vad som bör genomföras för att bygga upp ett fungerande systematiskt brandskyddsarbete (SBA).

Detta ingår:

  • Genomgång av fastigheten
  • Rapport med nulägesbeskrivning
  • Förslag till förbättringar

Kampanjpris 4 975:- (ord pris 5 625:- ) + moms för fastighet med två uppgångar. För större fastigheter kontakta oss så tar vi fram en offert eller fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.

 

Intresseanmälan 
 
Har du en fråga?
Tveka inte att kontakta oss.

Använd gärna formuläret 
eller ring: 08 - 774 91 19