Telefonnummer: 0771 77 78 78

Brandposter

BRANDPOSTER


En fast brandpost hjälper er på ett snabbt och smidigt sätt att få tillgång till brandslang och vatten för att kunna släcka bränder.
Brandposter förekommer i stort sett överallt där man riskerar A-brand d v s brand i porösa material som trä, textil och papper och där det behövs mycket släckmedel. Det är vanligt att man använder brandposter på hotell, lager och kontor samt i skolor, sjukhus, offentliga lokaler, garage och industrier.
 
Med vårt breda sortiment är variationsmöjligheterna många när det gäller brandposttyp, dimensioner och slanglängd stora. Dem är försedda med STABILO-brandpostslang som är specialanpassad till sin konstruktionför brandposter med centrumslangrulle. STABILO- brandpostslangs låga vikt och glatta yta gör den lättare att att använda än gummislang vid brandtillbud.

Samtliga brandposter är CE-märkta som bekräftelse på att de uppfyller kraven i Byggproduktförordningen (CPR 305/2011). De är också testade och certifierade enligt den nya europeiska brandpoststandarden, EN 671-1:2012.
Vänligen kontakta oss så tar vi fram en lämplig lösning till eran lokal/fastighet. 

Tel: 08 - 774 91 19