Telefonnummer: 0771 77 78 78

/ / Brandposter

BRANDPOSTER


En fast brandpost hjälper er på ett snabbt och smidigt sätt att få tillgång till brandslang och vatten för att kunna släcka bränder.
Brandposter förekommer i stort sett överallt där man riskerar A-brand d v s brand i porösa material som trä, textil och papper och där det behövs mycket släckmedel. Det är vanligt att man använder brandposter på hotell, lager och kontor samt i skolor, sjukhus, offentliga lokaler, garage och industrier.
 
Med vårt breda sortiment är variationsmöjligheterna många när det gäller brandposttyp, dimensioner och slanglängd stora. Dem är försedda med STABILO-brandpostslang som är specialanpassad till sin konstruktionför brandposter med centrumslangrulle. STABILO- brandpostslangs låga vikt och glatta yta gör den lättare att att använda än gummislang vid brandtillbud.

Samtliga brandposter är CE-märkta som bekräftelse på att de uppfyller kraven i Byggproduktförordningen (CPR 305/2011). De är också testade och certifierade enligt den nya europeiska brandpoststandarden, EN 671-1:2012.
Vänligen kontakta oss så tar vi fram en lämplig lösning till eran lokal/fastighet. 

Tel: 08 - 774 91 19