Telefonnummer: 0771 77 78 78

GPS-spårning
Trackimo GPS-Tracker


Håller koll på det som är viktigt för dig!
 

Trackimo är en smart GPS-tracker som hjälper dig att hålla koll på barn, husdjur, fordon eller något annat som är viktigt för dig. Trackimo är lätt att använda.  Följ och spåra i realtid med vår app i mobilen eller på webben.

Trackimo är en av de mest smidiga och funktionella spårsändarna på marknaden idag. Dessutom är den mycket prisvärd!

Trackimo har flera smarta funktioner som automatisk spårning, rörelselarm, SOS-nödlarm, geo-fence m.fl. Allt sköts enkelt via appen i mobilen eller på webben

Trackimo GPS-Tracker levereras med inbyggt SIM-kort som har ett års gratis trafik inklusive roaming. Det innebär att du kan använda Trackimo "worldwide" så länge det finns tillgång till ett GSM-nät.

 

Sortera på:
Trackimo GPS-tracker för fordon
Håll koll på dina fordon
Trackimo är en smart och smidig GPS-tracker med många funktioner, spårning, rörelselarm, hastighetslarm, nödlarm och geofences. Allt sköts enkelt med app i mobilen eller på webben.

Vårt Car & Vehicle Kit passar utmärkt för att skydda bil, mc, fyrhjuling, husbil, båt eller något annat fordon. Levereras med strömadapter-kit för inkoppling till ditt fordons batterisystem för kontinuerlig laddning.

Levereras med inbyggt SIM-kort och 1-års gratis trafik.


1299 kr 1595 kr
Trackimo Mini - GPS-tracker för barn, vuxna & husdjur
Håll koll på barn & husjdur!
Trackimo Mini är en vattentät spårsändare som tål tuffa tag och passar utmärkt att anvädas av barn, vuxna eller husdjur. 
Tack vare WiFi och Bluetooth -teknik kan enheten också spåras inomhus där GPS-signaler saknas.

Ladda med smarta funktioner som, spårning och historik, rörelselarm, hastighetslarm, nödlarm och geofences. Allt sköts enkelt med app i mobilen eller på webben.

Levereras med inbyggt SIM-kort och 1-års gratis trafik.

1390 kr 1695 kr