Telefonnummer: 0771 77 78 78

Nödljusarmatur - Hänvisningsarmatur i gruppen Utrymningssystem / Nödbelysningsarmaturer hos Spotsafe AB (102800)
Nödljusarmatur - Hänvisningsarmatur

Nödljusarmatur - Hänvisningsarmatur

Modell: 
Antal: 
Lagerstatus:
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
102800
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Info Artikellista

 

NÖDLJUSARMATUR VÄGG

För ett väl fungerande brandskydds- och utrymningssystem där personsäkerheten sätts i första rummet, ex. skyltar, nödljusarmaturer, brandvarnare, räddningsstegar m m.

Hitta den snabbaste vägen ut

När man snabbt vill evakuera människor ur en byggnad/bostadsfastighet är det viktigt att samtliga utrymningsvägar har markeringar och att man tydligt kan se dem. Med tanke på att man ibland bara har några minuter på sig att ta sig ut ur en byggnad kan ett väl genomtänkt utrymningssystem vara livsavgörande.

Nödbelysning

När den vanliga belysningen slutar att fungera behövs ett reservsystem som gör att den normala verksamheten kan fortsätta eller att människor kan sätta sig i säkerhet Brandsäkras nödarmaturer har batteridrift på 3 timmar. Det är lättare förebygga brand än att släcka den.

Nödbelysning, som är ett begrepp för reservbelysning och utrymningsbelysning. Under den tid hinner man i allmänhet vidta de säkerhetsåtgärder som behövs för både verksamheten och de människor som finns i byggnaden.

Det behövs även kunskap hos den som projekterar och installerar systemet. Brandsäkra kan hjälpa till med en teknisk översyn av era lokaler och föreslå ett lämpligt utrymningssystem.

 

Installation och konsultation

Brandsäker erbjuder komplett leverans och installation av nödljusarmaturer till företag, bostadsbolag eller bostadsrättsföreningar. Brandsäkra använder personal med många års erfarnhet av Brandsäkerhet för att hjälpa och bemöta våra kunder på bästa sätt.

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig info@brandsakra.se / 08 – 744 91 19

Andra köpte även