Telefonnummer: 0771 77 78 78

Rörelsedetektor  i gruppen Hemlarm / Larmtillbehör hemlarm hos Spotsafe AB (SENEXT)
Rörelsedetektor

Rörelsedetektor

Rörelsedetektor reagerar när någon rör sig inom det bevakade området när man larmet är på.
Typ: 
Antal: 
Lagerstatus:
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
SENEXT
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Info ArtikellistaRörelsedetektorn reagerar när någon rör sig inom det bevakade området när larmet är aktiverat. Har man husdjus kan man husdjuranpassa larmet upp till 35 Kg (Välj vilken rörelsedetektor till vänster) vilket gör att det inte längre är några problem med husdjur och larm.  En husdjursanpassad rörelsedetektor är även att rekomendera i t ex garage, ekonomibyggnader eller förråd där möss kan förekomma för att förhindra falsklarm

Rörelsedetektorn är en passiv infraröd rörelsedetektor (PIR) somaktiveras när den känner av den enerigi som varje varmblodig varelse utstrålar tillsammans med rörelse (Ser inte igenom glas och väggar). Denna digitala rörelsedetektor har även ett system (Patenterad True Motion Recognition) som gör att man kan skilja på inkrätare som försöker orsaka falsklarm i ditt larmsystem. En rörelsedektor är ett bra tillval för att öka säkerheten du kanske vill öka säkerhetsivån på din ovanvåning, garaget eller ditt kontor där har man oftast har ett högt värde att skydda.

En rörelsedetektor är en prisvärd produkt då det kan tänka större ytor 10x10m/90° där man för bästa placering monterar den i ett hörn.

 

 

Avstånd för rörelsedetektering : Bevakningsområdet är 10x10 meter/90° vinkel
Batteri: 1 st CR123A
Kommunikation: 868 MHz
Sabotageskydd: Ja, vid öppning och nerslitning
Storlek: 100 x 60 x 20 mm
Typ: Rörelsedetektor
Tillverkare: Visonic
Se fler varor
Rörelsedetektor till PowerMaster
Snygg och modernt designad rörelsedetektor till PowerMaster larm. Rörelsedetektorn monteras i det rum eller yta som primärt skall skyddas. Detektorn täcker en yta om 12m i 90° vinkel. Generellt placerar man rörelsedetektor i yttre vägghörn i det rum som skall skyddas, så att den tittar inåt rummet istället för mot fönster i fasa...
995 kr
NEXT CAM K9 PG2 Kameradetektor
Kameradetektorn är en rörelsedetektor med inbyggd kamera som används för att bildverifiera larmhändelser. När rörelsedetektorn larmar tar kameran automatiskt en serie med bilder som snabbt skickas över till app, larmcentral och e-postmottagare. Syftet medbildern aär att snabbt kunna avgöra varför larmet utlöst.

Kameradetektorn tar också bilder om någon av systemets rökdetektorer registrerar rök....
1895 kr
Trådlös optisk rökdetektor
Brandvarnare som är uppkopplad till ditt hemlarm ger ett mer pålitligt brandvarningssystem. Larmet varnar dig om det skulle uppstå rökutveckling i ditt hem och dyrtbar tid kan sparas.

Larmtillbehör som passar till Trygga hem visonic PowerMax+ och PowerMax Complete, TH5000, TH5000pro, TH7000.
...
875 kr
Manöverpanel Powermax+
Manöverpanel ökar din säkerhet av att du får större valmöjligheter att placera centralenheten dold.  

...
975 kr
Temperaturdetektor
Temperatursensor larmar dig vid temperaturförändringar direkt till din mobiltelefo...
895 kr
Utomhusdetektor med kamera
Utomhusdetektor med kamera aktiveras vid rörelse eller på kommando och skickar tydliga bilder.Står bilen kvar i garaget, behöver jag klippa gräset enkel övervakning av din pool det är frågor du enkelt kan svara på.


...
3595 kr