Telefonnummer: 0771 77 78 78

Larm - Hitta ditt larmpaket 


Med ett bra inbrottslarm kan du förebygga inbrott men även övervaka ditt hem och förhindra brand.Varför larm?


Ett larm från Spotsafe som övervakar bostaden eller företaget har många fördelar. Spotsafes larm levereras alltid med en inbyggd siren som uppmärksammar omgivningen på att inbrott pågår. Vilket i sin tur kan ge den önskvärda effekten att tjuven avbryter inbrottet. En annan primär fördel är ett larms avskräckande effekt.


Med larmdekaler och skyltar från Spotsafe, som ingår i samtliga larmsystem och övervakningsprodukter, så visar man tydligt att bostaden eller lokalen har ett godkänt larmsystem från Spotsafe. Det är betydligt mer tacksamt, enklare och mindre riskabelt för en inbrottstjuv att välja hemmet eller lokalen som saknar larm.


Ett larm från Spotsafe ökar tryggheten i vardagen för hela familjen. Välkommen!


Utbud av larmsystem?


Det finns ett stort utbud av olika larm på marknaden. Larm är en komplex produkt som man köper och utbildar sig på väldigt sällan i livet. Det är lätt att bli förvirrad eftersom de flesta larmsystemen är väldigt lika till utseendet.Det viktigaste man bör fråga sig innan man väljer ett larm är “vad vill jag ska hända när larmet utlöser?”. Man kan köpa en tjänst där ett larmsystem ingår i den månatliga månadsavgiften så länge man förblir kund. Detta köp innebär att larmet nästan alltid larmar en larmcentral som sedan kontaktar dig och väktare kan skickas. Var uppmärksam på om fria utryckningar ingår i måndaskostnaden eller ej, eftersom en utryckning kan kosta allt mellan 750 – 2000 SEK. Dessa tjänster köpes ofta till en lägre initialkostnad med tryggheten att man får någon som tar hand om bostadens eller företagets säkerhet genom att väktare, polis eller brandkår kan skickas.I ovanstående exempel på larm köper man alltså en tjänst. Det andra alternativet är att köpa en produkt som du själv äger. Då väljer du själv åtgärd eftersom larmet kopplas enkelt till dina utvalda telefonnummer. Initialkostnaden för detta alternativ är givetvis högre. Jämför man med en genomsnittlig månadskostnad och likvärdiga larmsystem så lönar sig affären efter ca 2-3 för dig som kund. Livslängden på ett larm är idag är betydligt längre.Spotsafe har valt att sälja godkända larm från Visonic där du själv väljer vilken åtgärd larmet ska vita när olyckan är framme. Du sitter inte fast i några komplexa avtalsvillkor utan du väljer åtgärden själv. Larmet skickar bilder till dig och din telefon samt e-post eller via din visnoic app. Larmet ringer även upp och berättar i klartext vad som hänt. Där du utifrån den informationen som larmet ger dig kan vidta den snabbate åtgärden för att minska skada på människa, egendom och miljö.  


Rätt produkt för dig? 


Vi har ett brett sortiment av hemlarm för att skydda din bostad eller företagets lokaler. Oavsett dina behov kan vi hjälpa dig att hitta rätt kombination av extra enheter till ditt larm för ett bättre skydd.


Följ nedanstående guide för att redan komma igång med att öka din trygghet!


Ett grundpaket från Spotsafe  

  • Välj en säkerhetsnivå som matchar dina behov.
  • Välj sedan några av larmtillbehör för täcka de centrala och viktigaste ytorna.
  • Välj sedan en Iphone, android-telefon, ipad eller android-surfplatta för styra larmet enklare mobilt.

Allt styrs via app?


Tack vare Visonic2go får du tillgång till dina kameror från vilken iPad, iPhone, android-telefon eller android-surfplatta som helst. Visnoic2go är enkelt att installera.

Kund Case


Här kan ni läsa om en nöjd kund till Spotsafe som använder produkter från Spotsafe 
Klicka här för att komma till reportaget